GEVULDE ABRIKOZEN

Morgen heb ik een feestje "op afstand" en daar bedoel ik mee dat ik de hapjes voor het feestje maak en alles morgen verhuisd moet worden. Op locatie ook geen mogelijkheden dus zoveel mogelijk vooraf maken.
Deze gevulde abrikozen kan je makkelijk een dag vooraf maken. Eigenlijk worden ze nog wat lekkerder omdat de olijfolie in de abrikozen en de kaas trekt.

Ingrediënten
Zakje gedroogde abrikozen
Bakje kruidenkaas
Olijfolie
Gemalen peper (optioneel)

Snij de abrikozen aan de platte kant in en vul ze kruidenkaas met behulp van een klein lepeltje of met de punt van een ontbijtmesje. Leg ze in een platte schaal en besprenkel ruim met olijfolie.
Wie van zoet houdt laat het zo maar hou je van wat meer pit is een beetje vers gemalen peper erg lekker. Doe dit pas als je ze serveert.
Erg lekker met een glaasje sherry of witte wijn.



Reacties