Dit pasta gerecht doet het erg goed als lunch op een zomerse dag. Je
hoeft er geen uren voor in de keuken te staan en binnen een half uur
staat het op tafel. Het gerecht is gezond, zeer smaakvol en je hoeft
geen keukengod te zijn.
Voor 4 personen als lunch:
Voor 4 personen als lunch:
- 250 gram pappardelle
- blikje tonijn uitgelekt
- 100 gram champignons in plakjes
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- zakje veldsla
- half doosje cherrytomaatjes
- 3 gekookte eieren in partjes
- olijfolie
- vers gemalen peper
Kook de pappardelle volgens de verpakking of zoals je het gewend
bent. Fruit de knoflook in de olijfolie en voeg direct de champignons toe.
Bak de champignons goed en voeg er de tonijn aan toe. Dit hoeft maar heel even te sudderen.
Leg de cherry tomaatjes heel even in de oven.
Zodra de pappardelle gaar is laat je ze uitlekken en een schud je ze even op met een scheutje olijfolie.
Verdeel de pappardelle over de borden. Doe in het midden een schep tonijnmengsel en garneer verder met ei, tomaatjes en veldsla en wat vers gemalen peper.
Lekker met een glaasje Lambrusco.
Reacties
Een reactie posten