We hebben vandaag wat te vieren. Een groot deel van de gasten die komen zijn enorme liefhebbers van tiramisu. Ben ik blij mee want ik vind het altijd leuk weer een variant van dit geweldige dessert te maken.
Dit keer geen cacaopoeder als bovenlaag maar Maltesers. Zorgt voor extra smaak, maar geeft ook visueel een geweldig resultaat.
Gewoon tiramisu maken zoals je dat gewend ben. Paar uur in de koelkast. Maltesers in tweeën snijden. Dat kan je het best met een goed scherp koksmes doen. Laat het mes met de punt op de snijplank rusten en hak in een rustige beweging de Malteser in tweeën.
Feestje toch?
Dit keer geen cacaopoeder als bovenlaag maar Maltesers. Zorgt voor extra smaak, maar geeft ook visueel een geweldig resultaat.
Gewoon tiramisu maken zoals je dat gewend ben. Paar uur in de koelkast. Maltesers in tweeën snijden. Dat kan je het best met een goed scherp koksmes doen. Laat het mes met de punt op de snijplank rusten en hak in een rustige beweging de Malteser in tweeën.
Feestje toch?

Reacties
Een reactie posten